Tapasztalatok az újrakezdök, pályakezdök vállalkozói kölcsönének mükökdéséröl. - Szombati, E.
Politika zadlženosti začínajúcich podnikateľov. Zvýhodnenie úrokovej miery pre tých podnikateľov, ktorí zamestnajú nezamestnaných, resp. prispejú na ich rekvalifikáciu. Do 300 tisíc forintov bezúročné pôžičky. Banková sústava a jej reorganizácia, úroková miera. Situácia v pôžičkách podľa účelu, regiónu, výšky a druhu podnikania. Pomoc zo zahraničia a finančný kapitál podporujúci podnikanie.