Albanian economic performance. Available statistical sources.
Analýza vývoja albánskej ekonomiky 1960-1988 na základe dostupných štatistických materiálov - vývoj hlavných makroekonomických ukazovateľov - zamestnanosť, hrubý spoločenský produkt, čistý domáci produkt, poľnohospodárska a priemyselná výroba celkom a podľa odvetví.