Novyje industrial'nyje strany: dinamika rosta sochranjajetsja. Tendencii mirovogo ekonomičeskogo razvitija. - Fedorovskij, A.
Napriek pesimistickým predpovediam nové industriálne krajiny (Kórea, Singapúr, Tchajwan, Hongkong) udržali vysoký ekonomický rast. Rozbor hlavných ekonomických procesov a nových trendov vývinu v jednotlivých krajinách. Prehľad riešenia sociálneho postavenia obyvateľstva v zložitých podmienkach prestavby ekonomiky.