Pervyj god ob'jedinennoj Germanii. Tendencii mirovogo ekonomičeskogo razvitija. - Jasenovskij, A.
Výsledky zjednotenia NDR a SRN po prvom roku: vo výške HDP klesla SRN z druhého miesta na štvrté v rámci ES, v počte telefónov na 1 tis. obyvateľov z druhého miesta na piate a v počte automobilov z prvého na štvrté miesto. V bývalej NSR však ekonomický vzostup pokračuje. Charakteristika vývoja v jednotlivých odvetviach. Prudký pokles výroby vo východnom Nemecku (NDR). Vypracovanie rozsiahleho programu pre rozvoj východného Nemecka.