Rozwoj gospodarczy w nowych krajach zwiazkowych. - Fels, G.
Ekonomické problémy späté so zjednotením Nemecka. Menová únia a finančná pomoc SRN. Problémy spoločného vnútorného trhu, zamestnanosti, miezd a kvalifikácie. Reštrukturalizácia nemeckej ekonomiky. Problémy privatizácie a otázky vlastníctva.