<The> illusion of material progress: the analytics of Soviet economic growth revisited. - Rosefielde, S.
Otázka spoľahlivosti sovietskych štatistických materiálov a porovnanie so západnými údajmi o ekonomickom raste v ZSSR 1960-1987. Údaje CIA založené na oficiálnych sovietskych údajoch. Skrytá inflácia v ZSSR v r. 1955-1980. Porovnanie miery rastu HNP v USA a ZSSR na základe rôznych prameňov.