Avstralija - krizis s opereženijem. Tendencii mirovogo ekonomičeskogo razvitija. - Amirov, V.
Prírastok HDP za rok 1990 bol iba 0,6 perc. oproti 3,2 perc. v r. 1989. Niektoré špecifické črty súčasnej ekonomickej krízy. Predpoklad dlhej depresie. Možnosti oživenia investičných akcií. Charakteristika vývoja exportného sektora, zhoršenia zahranično-ekonomického postavenia Austrálie. Charakteristika nevyhnutných krokov hospodárskej politiky, ktoré by umožnili prekonať krízové javy.