magyar gazdaság átállásának és fejlödésének programja. 1. Stabilizáció és konvertibilitás.
Stav ekonomiky, spoločnosti a kultúry v Maďarsku v začiatkoch transformácie. Vonkajšie prostredie. Hlavné body ekonomickej politiky v oblasti vlastníctva, vytváraní konkurencie, trhových inštitúcií, infraštruktúry, stabilizačnej stratégie, daňovej politiky, konvertibility, odštátnenia a rozpočtovej politiky. Rast úlohy monetárnej politiky. Medzinárodná ekonomická stratégia. Očakávateľné procesy a makroekonomické predstavy.