road to market economy - Cesta k tržní ekonomice.
J.M. Keynes, jedna z najvýznamnejších postáv ekonomickej teórie 20-tych a 30-tych rokov. Prúdy neoklasické a neokonzervatívne. Monetaristické teórie. Milton Friedman a jeho ekonomická teória. ČSFR a ekonomická reforma. Podrobný rozbor diela Václava Klausa - Cesta k trhovej ekonomike.