Aktuální otázky velké privatizace. - Faldyna, F.
Problémy, o ktoré sa intenzívne zaujímajú podniky pri aplikácii zákona a predpisov o privatizácii: aký je vzťah zákona o veľkej privatizácii k reštitučným zákonom, aký je vzťah zákona o veľkej privatizácii k zákonu č. 427/1990 Zb. a k zákonu č. 541/1990 Zb. aké sú spôsoby veľkej privatizácie uskutočňovanej predajom, či je možné v rámci privatizačného projektu vytvoriť podnik so zahraničnou majetkovou účasťou a ako určiť majetok podniku.