Az állami vállalatok (ál) privatizációja. Szervezeti és tulajdonosi formaváltozások 1987-1990. - Móra, M.
Budúcnosť východoeurópskych krajín v oblasti ekonomiky je priamo závislá od rýchlosti transformácie plánovaného hospodárstva do trhovej ekonomiky. S tým súvisí privatizácia temer 90 perc. štátneho majetku, podnikov, družstiev. obchodov atď. Skúsenosti maďarskej ekonomiky s organizáciou, priebehom a realizáciou privatizácie. Z podnikov spoločnosti z malých prevádzkarní súkromné podniky. Plusy a mínusy ekonomickej reformy v Maďarsku.