Dylematy prywatyzacji w Polsce. - Blaszczyk, Pawel
Ide o privatizáciu ekonomiky alebo iba podnikov? Je potrebný konsenzus o cieľoch privatizácie. Má byť proces privatizácie riadený, alebo spontánny? Dilemy privatizácie. Vývoj poľskej koncepcie privatizácie a jej štádiá.