IMF study examines legacy of economic reform in Hungary.
Výťah zo štúdie MMF skúmajúcej reformy Maďarska od r. 1968 do polovice 90. rokov, ako aj špecifiku súčasného komplexného programu hospodárskych reforiem za pomoci MMF. Výsledky reforiem.