Jak s kupóny. - Lizner, J.
Zodpovednosť za realizáciu kupónovej privatizácie má federálne ministerstvo financií (zabezpečuje tzv. dopytovú stranu) a národné ministerstvá pre privatizáciu, ktoré majú na starosti ponukovú stranu. Realizácia kupónovej privatizácie vo vlnách. Charakteristika jednotlivých fáz prvého kola procesu kupónovej privatizácie.