Market structure and income distribution in the dependent economy: evidence from Taiwan. - Lai, Ch.Ch
Analýza vzťahov medzi závislosťou ekonomiky a trhovým monopolom. Výskum vplyvu vysokého stupňa ekonomickej závislosti na stagnáciu ekonomiky málo rozvinutých krajín, na ich monopolnú trhovú štruktúru a nerovnosť príjmov - analýza na príklade Tchajwanu v r. 1952-1986.