Ob ekonomičeskoj ocenke effektivnosti upravlenčeskich rešenij. - Radčenko, Ja
Výber najlepšieho variantu oceňovania ekonomickej efektívnosti riadiacich rozhodnutí závisí nielen od procedúry oceňovania, ale aj od spôsobov výpočtu ukazovateľov oceňovania. Rozpracovanie nových spôsobov oceňovania ekonomickej efektívnosti riadiacich rozhodnutí a sformovanie všeobecných pravidiel tohto oceňovania týkajúcich sa oceňovacích ukazovateľov, ich diferenciácie, výberu oceňovacích funkcií v hierarchickom systéme, úlohy "hospodára" v efektívnom riadení.