Poland's economy in transition to private ownership. - Mroz, B.
Dôsledky negatívneho prístupu k súkromnému vlastníctvu a znárodnenia v Poľsku po vojne. Situácia v poľskom poľnohospodárstve do r. 1989. Podiel nepoľnohospodárskeho sektoru v národnej ekonomike 1980-1988. Stav nepoľnohospodárskeho súkromného sektoru k 31.12.1990. Legislatívny rámec privatizácie. Štátny privatizačný program na r. 1991.