Postawy przedsiebiorstw przemyslowych wobec przeksztalcen wlasnosciowych. - Karpinska-Mizielinska, W.
Dve etapy správania sa hospodárskych subjektov k zmenám vlastníctva. Správanie sa v období živelnej privatizácie. Postoje podnikov k regulovanej privatizácii. Postoje riaditeľov. Postoje skupín a zamestnaneckých organizácií. Záverečné zhrňujúce poznámky.