Privatizáció Magyarországon. A tervtöl a piachoz vagy a tervtöl a klánhoz? - Stark, D.
Reforma maďarskej ekonomiky od r. 1980. Spôsob a rozsah privatizačného programu až do súčanosti. Domáci versus zahraničný kapitál a vlastník. Inštitucionálny (resp. formálny) vlastník a skutočný vlastník. Koncentrácia vlastníkov a ich rozdrobenie. Protichodné vplyvy realizácie privatizácie a jej vplyv na ekonomickú obrodu v Maďarsku. Vytváranie veľkých klanov pri dražbách a nových spoločnostiach.