Prywatyzacja podstawa rozwoju gospodarki rynkowej. - Lennings, M.
Bez súkromného vlastníctva nemôže existovať trhové hospodárstvo. Najväčšia časť štátneho majetku musí prejsť do súkromných rúk. Vlastnícke práva nesmú ostať iba na papieri. Privatizácia a deregulácia. Finančné zložky privatizácie. Význam konkurencie.