Prywatyzacja w wyniku uprzedniego postepowania likwidacyjnego. - Drygalski, J.
Právne základy likvidačnej privatizácie. Miesto a funkcie ministerstva pre privatizáciu pri tejto privatizácii. Jej doterajšie výsledky. Tendencie a ohrozenie privatizácie. Preventívne prostriedky.