Próba syntetycznego porównania procesu prywatyzacji w Polsce i nowych pieciu krajach niemieckich. - Golinowska, S.
Tri základné rozdiely v podmienkach privatizácie. Podobnosti podmienok. Priebeh procesu privatizácie v Poľsku a v 5 nových nemeckých krajinách. Rozdiely. Odpoveď na otázku, či sú dajaké podobnosti v priebehu procesu privatizácie v Poľsku a východných krajinách SRN.