Reprywatyzacja przedsiebiorstw w Austrii. - Schöpfer, G.
Podiel komunálneho hospodárstva v rakúskej ekonomike dosiahol 33 perc., čím sa Rakúsko zaradilo medzi popredné štáty s trhovým hospodárstvom. Kritika verejného sektora. História zoštátnenia rakúskych podnikov. Reprivatizácia štátnych podnikov. Podiel štátneho priemyslu na celom priemysle. Ďalšie možnosti privatizácie. Príklady.