Seznamy podniků a majetkových účastí státu na podnikání jiných právnických osob v působnosti okresních úřadů a obcí, určených pro privatizaci podle zákona č. 92/1991 Sb. Schválené dne 28. 8. 1991 uznesením vlády ČR č. 314/1991.
Zoznam podnikov a majetkových účastí štátu na podnikaní iných právnických osôb zaradených do prvej vlny privatizácie. Zoznam podnikov, ktoré nebudú privatizované po dobu najmenej piatich rokov. Zoznam podnikov, ktoré budú likvidované podľa príslušných ustanovení hospodárskeho zákonníka. Zoznam podnikov zaradených do druhej vlny privatizácie.