<The> anti-expenditure principle: Gosplan's proposals for Soviet economic reform. - Twigg, J.
Stratégia Gosplanu na premenu sovietskej ekonomiky na trhovú ekonomiku - ekonomická reforma Gosplanu. Definícia ekonomických problémov zo strany Gosplanu a ich riešenie. Produktivita. Definícia Gosplanu o uspokojovaní sociálnych potrieb obyvateľstva. Mzdy a platy.