<The> impact of perestroika on the Soviet planned economy: results of a survey of Moscow economic officials. - Gregory, P.R
Výsledky štrukturálneho výskumu názorov sovietskych vedúcich ekonomických pracovníkov - príklad Moskvy podľa typu organizácie, vzdelania, skúseností, veku, pohlavia. Názory na autonómiu podnikov. Zmeny v plánovacej praxi. Zodpovednosť ekonomických vedúcich za finálne výsledky. Postoje k ekonomickej reforme.