In- sample and out-of-sample forecasts of wage adjustment in indexed and non indexed labour contracts. - Christofides, L.N
Uplatnenie ekonomickej konštrukcie umožňujúcej analyzovať determinanty celkovej i nezávislej úpravy miezd, pružnosť indexácie vo väzbe na infláciu a trvanie zmluvy.