Má u nás hodnotová analýza budoucnost? 4. - Vlček, Radim
Navrhovanie a analýza veľkosti trhovej ceny nového či inovovaného výrobku. Ceny nových výrobkov sa pomocou tejto metódy modelujú s prihliadnutím k pôsobeniu všetkých rozhodujúcich faktorov ovplyvňujúcich postoje zákazníka na trhu. Stanovovanie základnej ceny výrobku a prognózovanie trhovej ceny.