Vývoj spotřebitelských cen v 1. pololetí 1991.
Zvýšenie celkovej hladiny spotrebiteľských cien v priemere za I. polrok 1991 v porovnaní s rovnakým obdobím predchádzajúceho roku. Zmiernenie tempa rastu cien po ich výraznom raste v januári 1991. Rast životných nákladov v jednotlivých typoch domácností.