Average revenue regulation and regional price structure. - Bradley, I.
Analýza pravdepodobných účinkov obmedzení v celkovej návratnosti v dôsledku novoprivatizovaných podnikov vo Veľkej Británii na regionálnu štruktúru cien v priemysle. Dôsledky pre ekonomickú efektívnosť a jednotlivé aspekty cenovej štruktúry. Náklady a regulácia dopytu.