Welfare costs of U. S. quotas in textiles, steel and autos. - Melo, J.de
Kvantifikácia podporného efektu a posunu výšky zdrojov, ktoré by nastali v prípade odstránenia kvantitatívnych reštrikcií v oblasti výroby textilu, ocele a automobilov v USA.