Historical investigation and the practice of marketing. - Nevett, T.
Popis štyroch fáz historického výskumu a techník používaných pri týchto výskumoch. Príklady aplikovania spomínaných techník v marketingovej praxi najmä aplikovaním vlastnej imaginácie, pri vypracovaní prognóz a pri vedeckom prístupe k jednotlivým marketingovým problémom.