Is there trend reversion in purchasing power parity? - Ardeni, P.G
Empirická štúdia o teórii parity kúpnej sily. Definícia parity kúpnej sily. Empirická evidencia o parite kúpnej sily pri použití kointegračných testov na reziduálnom základe.