Market structure, entry, and performace in Korea. - Jeong, K.-Y
Aplikácia rekurzívneho modelu so štruktúrnou spätnou väzbou na kórejský priemysel v r. 1976-1981. Výsledky silne podporujú hypotézu o sile trhu. Vládne i mimovládne vplyvy na kórejský trh.