Marketingové aspekty výrobkového inovačního procesu. - Chalupský, V.
Štúdia zavádzania výrobkov na trh. Vznik nových námetov na budúce zameranie výrobného programu firmy. Analýza výberu námetu a jeho vývoja. Testovanie budúceho výrobku na trhu. Zavedenie hotového výrobku do konkurenčných trhových podmienok. Strategické prístupy marketingového mixu.