Marktstrategien zur Erringung von Wettbewerbsvorteilen in mittelständischen Unternehmen. - Gabele, Eduard
Hlavné faktory konkurencieschopnosti stredného podniku na hlavných trhoch. Štruktúra faktorov konkurencie a vzťahy medzi nimi (technológie, odbytové programy, štruktúra zákazníkov, financií, nákladov a i.). Trhové stratégie a ich klasifikácia. Model vzťahov trhových stratégií a dosahovania konkurenčných výhod.