Prieskum trhu chemických výrobkov. - Ďurkovičová, A.
Význam prieskumu trhu pre efektívnosť riadenia priemyselného podniku. Vplyv ekonomického určenia výroby na prieskum trhu. Vplyv spôsobu spotreby. Charakteristika zvláštností prieskumu trhu chemických výrobkov. Členenie zvláštnosti z hľadiska: povahy ich ekonomického určenia, povahy spotreby chemických výrobkov a povahy výroby týchto výrobkov.