Propagácia a reklama v marketingu. - Horčiak, J.
Koncepcia propagácie a reklamy v marketingu. Osobitosti propagácie a reklamy. Vymedzenie pojmu propagácia a reklama. Predpoklady definovania cieľov a úloh reklamy. Skutočnosti, ktoré treba zvažovať pri plánovaní reklamných akcií. Zásady tvorby konkrétnych programov reklamy.