Segmentace spotřebního trhu rozlišení cílových skupin zákazníků - Bureš, I.
Segmentácia trhu je z hľadiska marketingovej filozofie dôležitá preto, aby sa udržala rovnováha medzi cieľmi a možnosťami podniku. Vysvetlenie podstaty segmentácie spotrebného trhu a spôsobu jej uskutočňovania. Dôležitosť osobných pohovorov so zákazníkom a testovania produktov alebo ich jednotlivých aspektov.