Van másik út - A kínálatösztönzés lehetöségei. - Mellár, T.
Makromodel vypracovaný autorom na stabilizáciu vnútorného trhu v Maďarsku. Dvojaký program - jeden predpokladá obmedzenie príjmov, resp. zisku, druhý zainteresovanosť na optimálnej ponuke pri dodržaní cenovej hladiny. Prednosti a nedostatky oboch. Vplyv inflácie a vyprodukovaného národného dôchodku na stabilitu trhu.