Zkušenosti z marketingové činnosti na příkladu zahraničné strojírenské firmy. - Malý, Václav
Marketing - filozofia podnikania. Výrobná politika ako srdce marketingu. Rozhodovanie o nových výrobkoch. Vývoj výrobkov. Technické štandardy. Inovačné techniky. Fáza hľadania a tvorby koncepcie výrobku. Výrobok a poskytovanie služby. Význam firemnej značky a priemyslového designu. Umiestnenie výrobku na trhu. Testovanie výrobku.