Zur Quantifizierung direkter und indirekter Effekte von Messen für die regionale und lokale Wirtschaft, dargestell am Beispiel Hannover. - Sternberg, R.
Analýza účinkov ekonomiky vyplyvajúcich z výdavkov spojených s veľtrhom v Hannoveri pre mesto Hannover, vidiecky okres Hannoveru, Dolné Sasko, ako aj celý štát. Kvantifikácia nepriamych účinkov dodatočného konečného dopytu vyvolaného veľtrhom po výrobkoch, zamestnanosti, príjmoch. Použitie štruktúrnej analýzy na posudzovanie účinkov a multiplikačnej analýzy na posúdenie efektov vyvolaných príjmami.