New entrants in Soviet foreign trade: behaviour patterns and regulation in the transitional period. - Vernikov, A.
Nový systém sovietskeho zahraničného obchodu ako súčasť všeobecnej ekonomickej premeny. Koncepčné základy reformistov. Právna a inštitucionálna štruktúra zahranično ekonomickej činnosti. Decentralizácia alebo destabilizácia vývozu? Dovozná politika. Doporučenia pre zahranične obchodnú politiku.