Tariffs, real exchange rates, and the trade balance in a two-country world. - Ostry, J.D
Výskum vplyvu obchodných tarifov na reálnu úrokovú mieru, reálne výmenné kurzy a na obchodnú bilanciu. Vplyv obchodných tarifov na relatívne ceny a obchodnú bilanciu.