Industry determinants and "diferences" in U. S. intrafirm and arms-length exports. - Benvignati, A.M
Konfrontácia internacionalizačnej teórie s reálnymi dátami z databázy Line-of Business Federálnej obchodnej komisie USA. Ukazuje sa, že na úrovni priemyslu má táto teória v reálnych dátach malú podporu.