On a theory of export performance: personal and organizational determinants of export trade activities observed in small and medium-sized firms. - Holzmüller, H.H
Identifikácia determinant úspešnosti vývozu firiem, ako príspevok k teórii behaviouristicky orientovaného výskumu rozhodnutí k vývozu. Pokus o vytvorenie základnej teórie úspešnosti vývozu.