Vnešneekonomičeskije svjazi strany: neobchodimo novoje kačestvo. - Ivanov, I.D
Zákon o valutovom regulovaní, program vymeniteľnosti sovietskej valuty s valutami iných krajín, realizácia mechanizmu licencií pri exportných tovaroch, čo je dôvodom určenia povinnosti odvádzať 40 perc. valutových príjmov z exportu, riešenie otázky rozšírenia valutovej samostatnosti podnikov a organizácií, úloha vnútorného valutového trhu a zdokonaľovanie systému prípravy kádrov pre zahranično-ekonomické profesie.