Globalisation, fujitsuisme, éco-développement: trois néologismes pour comprendere les dix prochaines années. - Hatem, F.
Nový model regulácie svetovej ekonomiky. Svetovosť - staré hnutie, ktoré napreduje. Treba merať svetovosť. Teória o medzinárodnej ekonomike a o priemyselnej stratégii. Scenáre o budúcnosti medzinárodných vzťahov. Hypotézy o perspektívach. Model kolektívnej akcie a jeho účinnosť. Schumpeter alebo neoklasicizmus. Tri scenáre rastu Francúzska do r. 2000. Životné prostredie a ekonomika.