ILO Information. Časť vydaná v spolupráci s Medzinárodnou organizáciou práce, odbornou organizáciou OSN, ktorá združuje 150 krajín.
Údaje o veľkých rozdieloch v kúpnej sile miezd v rôznych krajinách - rozvojových a vyspelých - vypracované na základe šetrení ILO. Otázky riešenia potravinového problému a prekonania bremena chudoby vo vidieckych oblastiach tretieho sveta. Ochrana rozvoja vidieka tretieho sveta pred negatívnymi sociálnymi dopadmi politiky štruktúrnych zmien. Otázky vplyvu využitia voľného času, využitia pracovného času a nadčasovej práce na kvalitu života.