Fond know-how aneb Britové vědí jak na to. - Hartlová, H.
Fond know-how (FKH) zriadila britská vláda preto, aby krajinám východnej a strednej Európy pomohla v ich prechode k demokratickej spoločnosti založenej na princípoch trhového hospodárstva. Fond pomáha prenosu poznatkov, odborných znalostí v podobe projektov zameraných do rôznych oblastí. Údaje o organizovaní pomoci ČSFR cez FKH. Konkrétne formy jednotlivých projektov.